Ana Suhana Pertama Kali Naik Feri Ke Pulau Pinang

Pemandangan dari atas feri ke Penang
Hampir terkejut dengan kenyataan yang telah dimuat naik oleh blogger, Ana Suhana yang mengatakan beliau pertama kali menaiki feri yang sudah lama bertakhta itu untuk ke Pulau Pinang.

Tapi, tak pelik mana pun kan. Sebab Admin rasa memang ramai je yang belum berkesempatan naik. Ye lah... Sebab dah ada Jambatan Pulau Pinang tuh.. Confirm lah ramai drive kereta sendiri je kan. Hehehe...

Tapi.. tak salahnya apa yang dibuat Ana tuh. Rasa dan nikmati pengalaman baru dengan menaiki feri untuk ke Penang. Pasti seronok kan?

Menurut beliau lagi, tak lama mana pun ketika berada di atas feri tuh. Ade lah dalam 15 minit. Lepas tuh korang pun akan tiba di Terminal Georgetown. 

Yang lebih menariknya, korang boleh rakam pemandangan cantik dari laut taw. WoW!!! Teruja Admin untuk turut naik feri juga ke Penang nanti.

Jom, kalau korang nak baca lagi cerita menarik Ana Suhana, boleh terjah di blog, http://www.anasuhana.com/

Pemandangan dari atas feri ke Penang
Share on Google Plus

About Propa Rangers

Blog | http://proparangers.blogspot.com/ Facebook | http://www.facebook.com/proparangers

3 comments:

  1. Sebab org lg teruja naik jambatan tu kan sampai ada yg xpernah naik feri. Seronok rupanya naik feri ni. Nampak biasa tp ada keindahan yg dilihat dari atas feri tu.

    ReplyDelete