Kongsi Resepi Sedap Bersama Blogger Suria Amanda

Siapa tidak kenal dengan blogger Suria Amanda? Blogger cantik yang rajin berkongsi resepi-resepi di blognya, http://www.suriaamanda.com/ . Suria Amanda atau dikenali sebagai SA memang seorang blogger yang efisyen dan rajin dalam berblogging. Setiap hari tak pernah untuk missed dari update blog dan melawat blog rakan-rakannya. Kadang-kadang tu 1 hari, beliau update 3 - 4 hari juga lah. Walhal SA ni adalah blogger separuh masa yang juga mempunyai komitmen kerja setiap pagi di pejabatnya. 
 
Bayangkan bagaimana SA membahagikan masanya dengan blog, kerjaya dan keluarga?

 
Sumber: Blog Suria Amanda

SA mempunyai seorang anak dara, Dania yang sering juga diceritakan dalam blognya. SA dan Dania kerap menghabiskan masa bersama untuk mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan walaupun tidak selalu bertemu. Admin kagum dengan semangat dan kerajinan Blogger SA. Semoga SA berjaya dalam apa sahaja yang dilaksanakan dengan baik. 

 
Sumber: Blog Suria Amanda

Nak tinjau-tinjau media sosial blogger Suria Amanda ni, jom layari maklumat di bawah:

Facebook

Instagram
Share on Google Plus

About Propa Rangers

Blog | http://proparangers.blogspot.com/ Facebook | http://www.facebook.com/proparangers

2 comments:

  1. tekojot acik pepagi baca entry ni ha...terharunyaaaaa...thank you so much..really appreciated..

    ReplyDelete
  2. Kak SA memang suka buat jiwa kita meruntun tiap kali buka blog nya. ada saja resepi yang dia share. mmg rasa time tu jugak nak eprgi beli bahan2 untuk cuba resepi dia

    ReplyDelete