Blogger LeYa dan Otomen Taro Buat Duit Dengan Butik Online

Korang kenal tak dengan dua pasangan blogger suami isteri ni? Haa… blogger yang lincah dan sentiasa bersama ni bukan blogger biasa-biasa. Menerusi penulisan blog mereka di www.illyaleya.com dan juga www.otomentaro.com, mereka memperkembangkan lagi legasi dengan dunia butik online.

Menerusi butik online, mereka pernah membuat jualan sehingga RM10,000 dalam bulan Ramadhan sahaja. Hebat kan?Blogger LeYa dan Otomen Taro Buat Duit Dengan Butik Online

Buat duit dengan media online hari ini memang semakin menjadi trend. Menerusi kemahiran LeYa dalam bidang teknologi maklumat dan kemahiran Otomen Taro atau Faizol dalam bidang fotografi dan pengurusan perniagaan ini, sepatutnya dicontohi ramai blogger Malaysia yang ingin berjaya. Dengan memperkenalkan pelbagai barangan di butik online, blogger pasangan suami isteri ini berjaya menarik ramai peminat dan mendapat keuntungan setiap bulan walaupun tidaklah banyak.

Kerana sambutan yang menggalakkan, mereka mewujudkan butik online dengan jenama LF Outlets & Café.

 
 
 

Rezeki Allah itu luas. Dua pasangan blogger ini seringkali mempercayai setiap apa yang diusahakan pasti membuahkan hasilnya. Dengan kewujudan butik online ini, mereka berusaha gigih mencari supplier pakaian, hangbeg, tudung, shawl, peralatan permainan kanak-kanak, perfume dan lain-lain. Harga yang diberikan juga amat berpatutan.


Sehingga ke hari ini, butik online LF Outlets & Café masih boleh dilayari menerusi laman facebooknya di https://www.facebook.com/lfoutlets. Sudah ramai blogger di luar sana buat duit dengan bisnes online ni. Jadi, perlulah kita tahu blogger juga adalah kerjaya yang perlu dibanggakan hari ini. Dengan usaha dan tawakal blogger-blogger hari ini, mereka tahu bagaimana untuk mencari pendapatan harian mereka.


Untuk maklumat lanjut, layari

Facebook

Instagram
Share on Google Plus

About Propa Rangers

Blog | http://proparangers.blogspot.com/ Facebook | http://www.facebook.com/proparangers

5 comments:

 1. Bestnya dah ada bisness online,kak doakan leya dan otomen terus maju Jay a,nti nk skodeng apa yg ada dlm kedai leya😊

  ReplyDelete
 2. wah tahniah! nanti sha usha usha

  btw follow sini :D

  ReplyDelete
 3. Hebat! Semoga Leya dan husband terus berjaya...amin

  ReplyDelete
 4. Mantap.. . Boleh follow gak ni, tambah2 duit tepi buat bayar bil telefon... 😊

  ReplyDelete
 5. Tahniah kak leya..bagus berbisnes muda2 ni..semoga berjaya dalam dunia bisnes

  ReplyDelete