Filem Unpregnant Akan Ditayangkan Pada 6 Februari Secara Eksklusif di HBO GO dan HBO

HBO Max dan WarnerMax kali ini mempersembahkan satu lagi filem, Unpregnant yang diadaptasi dari sebuah novel HarperCollins yang akan ditayangkan pada 6 Februari 2021, jam 9.00 malam secara eksklusif di HBO GO dan HBO (Astro Ch 411 HD). 

Dibintangi pelakon Haley Lu Richardson dan Barbie Ferreira, filem ini menawarkan perkongsian humor dan emosi manusia dengan lebih mendalam tentang sebuah persahabatan yang rumit dan kehidupan yang sukar sebagai seorang dewasa.

Veronica, Ivy League yang berusia 17 tahun dan tidak pernah menyangka yang dia akan gagal dalam ujian sehinggakan dia mendapati dirinya sebagai sekeping plastik yang tiada gunanya dengan ditambah seekor raksasa yang memandang tepat ke arahnya. Mempunyai ibu bapa yang konservatif dan teman lelaki yang tidak cekap, dia juga tidak mempunyai apa-apa seperti kereta dan masa depan yang cerah berharap di kolej akan lebih bermakna buat dirinya. Veronica menganggap ini adalah satu keputusan yang tidak pernah dibayangkan untuk dilakukannya. Veronica membuat keputusan untuk tidak terus-terusan dipandang enteng dan memilih seorang bekas rakan baiknya, Bailey.


Mereka telah memulakan sebuah perjalanan sejauh 1,000 batu ke New Mexico selama tiga hari bagi menemukan hal yang terpenting dalam kehidupan dan rakan sebenar.

Filem ini turut dibintangi oleh Alex MacNicoll, Breckin Meyer, Giancarlo Esposito, Sugar Lyn Beard dan Dave Need Wedding Dates serta bintang terkenal seperti Betty Who, Mary McCormack, Denny Love, Ramona Young dan Kara Royster.

Untuk tidak ketinggalan, apa kata anda strim atau muat turun filem Unpregnant di HBO GO menerusi App Store atau Play Store dan dapatkan percubaan percuma. Akses juga HBO GO melalui Astro di http://www.hbogoasia.com/.

Share on Google Plus

About Propa Rangers

Blog | http://proparangers.blogspot.com/ Facebook | http://www.facebook.com/proparangers

0 comments:

Post a Comment