Filem ZACK SNYDER'S JUSTICE LEAGUE Bakal Ditayangkan Pada 18 Mac Ini Di HBO GO

HBO Max hari ini mengumumkan yang mana Warner Bros. Pictures dan DC Max Original bekerjasama dalam pembikinan filem ZACK  SNYDER'S JUSTICE LEAGUE yang bakal ditayangkan pada hari Khamis, 18 Mac 2021.

Pelepasan ZACK  SNYDER'S JUSTICE LEAGUE akan disokong di platform WarnerMedia dan DC, termasuk peluncuran soundtrack di WaterTower Music, koleksi yang disusun dari Warner Bros. Consumer Products yang terdapat secara eksklusif di DC Shop, https://shop.dccomics.com/ dan pengalaman menjamu selera di rumah Amerika Syarikat dan Inggeris dengan Wonderland at Home (Wonderlandathome.com).

Syarikat itu juga turut mengumumkan pelancaran gelombang pertama International untuk ZACK  SNYDER'S JUSTICE LEAGUE. Bersamaan dengan tayangan perdana di HBO Max di AS, filem DC akan tersedia secara eksklusif untuk perkhidmatan HBO di Eropah di seluruh Nordik, Eropah Tengah, Sepanyol dan Portugal serta pada perkhidmatan HBO GO di Asia.


Di Amerika Latin, gelaran ini akan ditayangkan perdana secara eksklusif di HBO MAX ketika perkhidmatan dilancarkan di wilayah ini pada akhir tahun ini. Perincian mengenai tarikh dan rancangan pelepasan antarabangsa tambahan akan diumumkan sebaik sahaja tersedia.

* Wilayah HBO di wilayah Nordic - Sweden, Denmark, Norway dan Finland
** Wilayah HBO di Eropah Tengah - Hungary, Romania, Bulgaria, Republik Czech, Slovakia, Bosnia & Herzegovina, Macedonia, Serbia, Slovenia, Poland, Montenegro dan Croatia
*** Wilayah HBO GO di Asia - Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand, Vietnam, Hong Kong, Taiwan

 

Dalam ZACK  SNYDER'S JUSTICE LEAGUE, bertekad untuk memastikan pengorbanan utama Superman (Henry Cavill) tidak sia-sia, Bruce Wayne (Ben Affleck) menyelaraskan kekuatan dengan Diana Prince (Gal Gadot) dengan rancangan untuk merekrut pasukan metahumans untuk melindungi dunia dari menghampiri ancaman bencana. Tugas itu terbukti lebih sukar daripada yang dibayangkan oleh Bruce, kerana masing-masing rekrut harus menghadapi setan masa lalu mereka sendiri untuk mengatasi apa yang telah menahan mereka, membiarkan mereka bersatu, akhirnya membentuk liga pahlawan yang belum pernah terjadi sebelumnya. Kini bersatu, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) dan The Flash (Ezra Miller) mungkin terlambat untuk menyelamatkan planet ini dari Steppenwolf, DeSaad dan Darkseid dan niat mengerikan mereka.

 

Share on Google Plus

About Propa Rangers

Blog | http://proparangers.blogspot.com/ Facebook | http://www.facebook.com/proparangers

0 comments:

Post a Comment