The Flash Kembali Dengan Musim Ketujuh Di WARNER TV

The Flash, drama aksi superhero pantas yang mengikuti pengembaraan berkelajuan tinggi Fastest Man Alive, kini kembali lagi dalam musim ketujuh bermula semalam 03 Mac 2021 jam 9.00 malam secara eksklusif di Warner TV (Astro Ch 712 HD / UnifiTV Ch 451).

Saksikan episod baru dari dua siri,  Arrow-verse DC Super Hero setiap hari Rabu di Warner TV bermula dengan The Flash Season 7 jam 9.00 malam dan diikuti oleh Superman & Lois pada 9.50 malam.

 

Barry Allen (bintang siri Grant Gustin), seorang lelaki yang minat terhadap superhero dan mengimpikan untuk membantu orang lain menjalani kehidupan yang normal sebagai C.S.I. di Central City Police Department. Kehidupan Barry berubah apabila S.T.A.R. Labs Particle Accelerator meletup serta mewujudkan kehadiran ribut petir yang telah melanda Barry dan seterusnya diberikan kuasa kepantasan dan menjadikan beliau manusia terpantas yang masih hidup - The Flash. Walau bagaimanapun, beliau menyembunyikan identitinya di sebalik kepantasannya yang luar biasa itu. Barry tidak hanya dapat melakukan prestasi dengan lebih pantas daripada kefahaman manusia tetapi dia juga memanfaatkan tenaga yang memungkinnya untuk mengakses kehidupan-kehidupan pada masa lalu dan masa depan.

  

Setelah berlalu musim yang mendebarkan, kelihatan Mirror Master (siri biasa Efrat Dor) yang besar di Central City. The Flash perlu berkumpul semula untuk menghentikannya dan mencari jalan untuk menghubungi isterinya yang hilang, Iris West-Allen (bintang siri Candice Patton). Melalui bantuan dari Team Flash yang lain, yang merangkumi superhero Caitlin Snow, Cisco Ramon dan Nash Wells serta bapa angkat Flash, Joe West, Meta-Attorney Cecile Horton, wartawan cub Allegra Garcia dan pakar teknologi yang cemerlang, Chester P. Runk, Flash akhirnya akan mengalahkan Mirror Master. Namun, dengan berbuat demikian, dia juga akan melepaskan ancaman yang lebih kuat dan dahsyat di Central City yang mana ancaman akan terjadi serta terpisah kepada pasukan dan perkahwinannya.


Pada musim ketujuh ini, eksperimen untuk menyelamatkan bencana kepantasan Barry dan Nash Wells mencari cara bagaimana untuk menyelamatkan The Flash dengan rancangan yang berbahaya. Sementara itu, Iris dengan sedar membuat kejutan di Mirrorverse dan Cecile berhadapan dengan Rosa Dillon.


Share on Google Plus

About Propa Rangers

Blog | http://proparangers.blogspot.com/ Facebook | http://www.facebook.com/proparangers

0 comments:

Post a Comment